default logo

Facebook uitbesteden

Facebook is vrijwel bij iedereen bekend

Toch zien wij dat veel bedrijven het niet goed of helemaal niet benutten, men begint er met goede moed mee en laten het aan vrienden en bekende weten dat er een Facebook pagina is die vinden dan uw pagina leuk en daarna de vrienden daarvan ook maar dan stokt het meestal al en is er na een paar honderd “vind ik leuks” de lol er al een beetje af  dus wat voor nut heeft het dan om de Facebook pagina bij te houden?

facebook_2015_logo_detail

 

 

 

 

Waarom een Facebook pagina bijhouden belangrijk is !

Zie het maar als indirecte reclame voor je bedrijf het zogenaamde “O JA” effect op het moment dat de klant iets nodig heeft wat bij u te koop is moet hij denken “O JA” dat hebben ze bij (uw bedrijf) omdat uw naam regelmatig voorbij komt op Facebook tevens ziet het er ook niet zo aantrekkelijk uit als uw laatste Facebook berichten van maanden geleden zijn, je klanten kunnen zich afvragen  bestaat het bedrijf nog wel? ze zijn ook niet erg snel en accuraat want de Facebook pagina word ook niet goed bijgehouden.

facebook duim

Wel of geen Facebook pagina dan?

Wij vinden dat elk bedrijf een Facebook pagina moet hebben al is het alleen al om direct contact met de klant te hebben tevens kan het uitstekend gebruikt worden om het vertrouwen bij de klant te winnen en daarmee de omzet te verhogen.

 

Wel veel werk dat bijhouden ervan!

Als u het bijhouden en op zetten te veel werk vind kunnen wij dat voor u doen, met onze jarenlange praktijk ervaring weten wij precies uw doelgroep te bereiken en aan uw bedrijf te binden.

 

Meer weten?

Wij hanteren pakketprijzen zo weet u altijd wat u kwijt bent en sta je niet voor verassingen we maken afspraken voor het aantal berichten en eventuele actie’s met een investering van € 39,95 ex per maand kunnen wij al 3 berichten per week en 1 actie per maand plaatsen ( ongeveer 2,85 per bericht adverteren is beduidend duurder ) wij regelen alles voor u zodat u kunt doen waar u goed in bent “ondernemen”

uw bedrijf

U wilt ook meer Likes en betrokkenheid?

grafiek facebook

meer likes, meer verkoop, meer naamsbekendheid en interactie op berichten.

Wij vertellen u er graag alles over in een persoonlijk gesprek of stuur ons een berichtje met onderstaand formulier.

[vfb id=6]